Több mint 10 éve dolgozom az esküvők varázslatos világában mint szertartásvezető, ceremóniamester és esküvői tanácsadó.

Ahogy a bölcsek mondják „gyakorlat teszi a mestert”, hiszen a sok éves tapasztalat alapján sajátítottam el az esküvőt körülölelő fortélyokat.

Jómagam is boldog házasságban élek. Pontosan emlékszem az esküvőt megelőző lázas előkészületre és a nagy nap minden pillanatára.

Kiváló kommunikáció, azonnali helyzetfelismerő,- és probléma megoldó készség jellemez. Mindegyik fontos és elengedhetetlen pillére egy gördülékeny, jól felépített hangulatos esküvőnek.

Imádom az esküvők világát, hangulatát, az esküvői párjaimat, a megfejtésre váró színes násznépet és a káprázatos esküvői helyszíneket.

Sokan kérdezik, hogy mit szeretek legjobban az esküvőkben?

Erre nagyon egyszerű a válasz! Mindent, hiszen minden esküvő, esküvői pár és násznép egyszeri és megismételhetetlen. A jegyespár egyik legszebb napjának vagyok a részese, melyet az esküvői szolgáltatásommal, munkámmal tudok tökéletessé tenni! Nagyon jó érzés megvalósítani azt, amit igazán szeretnének. Másfelől az esküvőket körülveszi a szerelem, a szeretet varázsa, amit, nehéz szavakba önteni, mert csak érezni és megélni lehet mindezt!

Nincs két egyforma pár, nincs két egyforma esküvő, mások az elgondolások, a kérések, a lehetőségek, és a tökéletes esküvő mindenkinek mást jelent. Vannak, akik konkrétan tudják, mit szeretnének, másoknak csak elképzeléseik vannak és vannak valakik tanácstalanul állnak a nagy nap szervezése előtt.

  • Egyáltalán mit szeretnék?
  • Hogyan és miként fogjak hozzá a szervezéshez?
  • Hol találok jól használható esküvőszervezéssel kapcsolatos anyagokat, információkat?
  • Milyen esküvői szolgáltató és szolgáltatás közül válasszak?
  • Mire kell odafigyelni a nagy napon?
  • Miként állítsam össze az esküvő menetrendjét?
  • Milyen esküvői hagyományok és tradíciók vannak?
  • Anyakönyvvezető vagy szertartásvezető celebrálja az esküvői szertartást?
  • Kit válasszak vőfélyt vagy ceremóniamestert?

Az esküvő szervezéséhez ötletet, inspirációt, a nagy nap tökéletes megvalósításához hasznos segítséget nyújtok mint szertartásvezető vagy ceremóniamester, avagy ceremóniamester-szertartásvezető együttesen vállalok egyedülálló szerepet!

VELEM, ÉS ÁLTALAM LESZ TÖKÉLETES AZ ESKÜVŐD!

SZERTARTÁSVEZETŐ szolgáltatásomról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz (kattints a képre)

Szertartásvezető

CEREMÓNIAMESTERI szolgáltatásomról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz (kattints a képre)

Ceremóniamester

Antal Katalin

szertartásvezető, ceremóniamester, esküvői tanácsadó