Több mint 10 éve dolgozom az esküvők varázslatos világában, mint szertartásvezető, ceremóniamester és esküvői tanácsadó.

Ahogy a bölcsek mondják „gyakorlat teszi a mestert”, hiszen a sok éves esküvői tapasztalat alapján sajátítottam el az esküvőt körülölelő fortélyokat.

Jómagam is boldog házasságban élek. Pontosan emlékszem az esküvőt megelőző lázas előkészületre és a nagy nap minden pillanatára.

Az esküvő nagy napján, mint szertartásvezető, vagy ceremóniamester, avagy ceremóniamester-szertartásvezető együttesen vállalok egyedülálló szerepet!

Kiváló kommunikáció, azonnali helyzetfelismerő,- és probléma megoldó készség jellemez. Mindegyik fontos és elengedhetetlen pillére egy gördülékeny, jól felépített és hangulatos esküvőnek.

Imádom az esküvők világát, hangulatát, az esküvői párjaimat, a megfejtésre váró színes násznépet és a káprázatos esküvői helyszíneket.

Sokan kérdezik, hogy mit szeretek legjobban az esküvőkben?

Erre nagyon egyszerű a válasz! Mindent, hiszen minden esküvő, esküvői pár és násznép egyszeri és megismételhetetlen. A jegyespár egyik legszebb napjának vagyok a részese, melyet az esküvői szolgáltatásommal, munkámmal tudok tökéletessé tenni! Nagyon jó érzés megvalósítani azt, amit igazán szeretnének. Másfelől az esküvőket körülveszi a szerelem, a szeretet varázsa, amit, nehéz szavakba önteni, mert csak érezni és megélni lehet mindezt!

Nincs két egyforma pár, nincs két egyforma esküvő, mások az elgondolások, a kérések, a lehetőségek, és a tökéletes esküvő mindenkinek mást jelent. Vannak, akik konkrétan tudják, mit szeretnének, másoknak csak elképzeléseik vannak és vannak valakik tanácstalanul állnak a nagy nap szervezése előtt.

  • Egyáltalán mit szeretnék?
  • Hogyan és miként fogjak hozzá a szervezéshez?
  • Hol találok jól használható esküvőszervezéssel kapcsolatos anyagokat, információkat?
  • Milyen esküvői szolgáltató és szolgáltatás közül válasszak?
  • Mire kell odafigyelni a nagy napon?
  • Miként állítsam össze az esküvő menetrendjét?
  • Milyen esküvői hagyományok és tradíciók vannak?
  • Anyakönyvvezető vagy szertartásvezető celebrálja az esküvői szertartást?
  • Kit válasszak vőfélyt vagy ceremóniamestert?

Az esküvőtök szervezéséhez, megvalósításához ötletet, inspirációt,  hasznos segédanyagot és segítséget nyújtok számotokra. 

VELEM, ÉS ÁLTALAM LESZ TÖKÉLETES AZ ESKÜVŐD!

SZERTARTÁSVEZETŐ szolgáltatásomról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz (kattints a képre)

Szertartásvezető

CEREMÓNIAMESTERI szolgáltatásomról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz (kattints a képre)

Ceremóniamester

Antal Katalin

szertartásvezető, ceremóniamester, esküvői tanácsadó