Több mint 15 éve foglalkozom esküvők, kulturális események szervezésével az ötlet kitalálásán át, egészen a megvalósításig. Egyetemi éveim alatt is már számos esküvő szervezésében vettem részt asszisztensként, majd később a barátok, ismerősök felkérésére kezdtem el szertartásvezetéssel, ceremóniamesteri feladattal és esküvőszervezéssel foglalkozni.

Ahogy a bölcsek mondják „gyakorlat teszi a mestert” és be kell látni, ez így van, hiszen a saját esküvőmön én is elkövettem egy pár hibát: mint például a menyasszonyi ruha majdnem leesett rólam, mert elhittem, hogy egy darab hátsópánt megtartja az egész görög ruhámat; a videós túlvállalta magát és egy amatőr idős bácsit küldött maga helyett, aki elaludt az esküvő felénél.

Azonban ezek által sajátítottam el az esküvő rejtett fortélyait s megtanultam odafigyelni minden egyes apró részletre, amely körülöleli a NAGY NAP minden egyes pillanatát!

Színvonalas és meseszép napotokon az esküvői szertartásánál, mint szertartásvezető és, vagy, mint ceremóniamester vállalok egyedülálló szerepet!

Kiváló kommunikáció, azonnali helyzetfelismerő,- és probléma megoldó készség jellemez legfőképpen. Mindegyik fontos és elengedhetetlen pillére egy szuper jó hangulatú esküvőnek.

Nincs két egyforma pár, nincs két egyforma esküvő, mások az elgondolások, a kérések, az anyagi lehetőségek és a tökéletes esküvő mindenkinek mást jelent. Vannak, akik konkrétan tudják, mit szeretnének, másoknak csak elképzeléseik vannak és valakik tanácstalanul állnak a nagy nap szervezése előtt.

  • Egyáltalán mit szeretnék?
  • Hogyan és mikor fogjak hozzá a szervezéshez?
  • Milyen esküvői szolgáltató és szolgáltatás közül válasszak?
  • Hogy férjen bele mindez az időmbe?
  • Mire kell odafigyelni?
  • Miként állítsam össze a nagy nap menetrendjét?
  • Milyen esküvői hagyományok és tradíciók vannak?
  • Anyakönyvvezető vagy szertartásvezető tartsa az esküvői szertartást?
  • Mi a különbség a ceremóniamester és a vőfély között?

Az esküvői szolgáltatásomat, mint szertartásvezető Budapest és maximum 100 km-es vonzáskörzetében vállalom. A ceremóniamesteri feladatot, vagy akár mindkettő szolgáltatást együttesen az ország egész területén vállalom!

SZERTARTÁSVEZETŐ szolgáltatásomról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz (kattints a képre)

Szertartásvezető

CEREMÓNIAMESTERI szolgáltatásomról bővebben az alábbi linken tájékozódhatsz (kattints a képre)

Ceremóniamester

Antal Katalin

szertartásvezető, ceremóniamester, esküvői tanácsadó