Esküvő koordinálás_Brill Esküvő

Milyen egy különleges esküvő? Eltér a hagyományos lakodalomaktól, mert formabontó esküvői elemekkel, és merészebb ötletekkel valósítjuk meg az ifjú párral álmaik nagy napját.

Ivett ♥ Gergő felejthetetlen esküvője, azért is volt egy igazán különleges nap, mert az exkluzív esküvőjük- és a csodálatos násznép mellett, ők maguk is igazán csupaszív és fantasztikus emberek.

Kulissza titok, avagy, amikor máshogy is lehet esküvőt szervezni!

Pálvölgyi völgykatlanos sátras esküvő, vintage dekoráció, esküvő napi összetartozás tetoválás, színes menyasszonyi papír virágcsokor, vietnámi és magyar konyha gasztronómiai különlegességek, limonádébár, szivárványszínű héliumos lufi posta, krétavendégkönyv, múlt századi polaroid sarok, swing meglepetés nyitótánc, vegán chocito torta, menyasszonytánc kacsatánc feelingben és az esküvő végén megmaradt finomságok, melyet a hajléktalanoknak küldtek el a fiatal házasok a lakodalom végén.

Helyszín: Pálvölgyi Barlang
Menyasszonyi csokor: Karcsi Papírboltja
Catering: Waldorf Catering
Esküvő szervező: Brill Esküvő
Fénykép: Brill Esküvő iphone masinája

Brill Esküvő_Esküvőszervezés

A fényképek minőségétől tekintsetek el, hiszen az esküvőszervezés közepette ragadtam meg a lehetőséget a képek pillanatnyi rögzítésére. Hamarosan a profi fotós képeit is láthatjátok majd az oldalamon.

♥ Kalandra fel, kedves jegyespárok! ♥