Amennyiben úgy vélitek, hogy a felejthetetlen és meseszép esküvőtök látvány, design kivitelezéshez szakembert alkalmaznátok, kérjetek tanácsot az esküvői helyszíntől, dekoratőrtől, akár szertartásvezetőtől, ceremóniamestertől, vagy esküvőszervezőtől!

Miért fontos és meghatározó az esküvői dekoráció?

Az esküvő stílusa, színvilága, dekorációs kiegészítői akkor a legtökéletesebbek, ha összhangban vannak egymással. Ezáltal a násznép és az ifjú pár semmi egyebet nem érzékel, mint azt, hogy ez egy mesés környezet, itt valamiért különösen jól érzem magam. Valahogy magával ragadja a pozitív kisugárzás és a harmónia az egész vendégsereget.

Milyen hatás ér minket először?

Az esküvőn, amikor megjelenik a násznép, azonnal egy benyomás, egy érzés fogja el, keríti hatalmába, amely nem más, mint a design, a látvány, a dekoráció és a színvilág!

Hogyan tudjuk összhangba hozni a dekorációs elemeket, az ifjú pár elképzeléseit, a stílust, a tematikus esküvőt?

A színek és a formák önmagukban is rezgések, így válaszreakciót váltanak ki az emberi testben, ezért fontos odafigyelni minden egyes részletre az esküvőn is!

Legyél kreatív, ötletgazdag, harmonizáld a színeket, a stíluselemeket és azt a rengeteg apróságot, mely által megvalósul az összhang a NAGY NAPON!

Számos esküvői párnak remek ízlése, kreativitása van a tökéletes dekoráció megálmodásához! Gondolkozzatok el azon, hogy a kivitelezéshez van elég időtök? Csak azt vállaljátok be az esküvőtökön, melyre valóban jut majd energiátok. Ajánlom számotokra a profi esküvői dekoratőröket, akik álmaitok esküvői helyszínén még mesésebbé alakítja, dekorálja a helyszínt.

Esküvői helyszín: Szellő palota, Nairam Klubhotel, Szajol

Kép forrás: Big Day Esküvői Magazin