ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓK, AKIKET SZÍVESEN AJÁNLOK!

 

Ezt az ESKÜVŐI PARTNER ajánló oldalt, azért hoztam létre, hogy lássátok kedves jegyespárok, házasulandók, hogy milyen esküvői szolgáltatókat és szolgáltatásokat ajánlok figyelmetekbe, akikkel kapcsolatosan, mint szertartásvezető- és ceremóniamester nagyon jó véleménnyel vagyok és szívesen javaslok nektek!

Nehéz eligazodni és előzetes információt kapni az esküvői szolgáltatókról, legyen az esküvői helyszín, fotós, dj, zenekar, ceremóniamester, videós, vagy akár szertartásvezető.

Rengetegen vannak az esküvői szolgáltatók között, akik kiváló szolgáltatást nyújtanak, és sokan vannak sajnos, akik silány munkát végeznek. Az interneten nehéz kiszűrni egy weboldal alapján, hogy valójában milyen szolgáltatást nyújt a nagy napon majd a választott személy, vagy személyek. Mindenkinek tanácsolom, hogy személyesen vagy akár online vegye fel a szolgáltatóval a kapcsolatot, és próbáljon jobban több portálon érdeklődni, utána olvasni az adott esküvői szolgáltatónak. 

Azért, hogy egy kis segítséget nyújtsak számotokra, ezért több esküvői szolgáltatóval készítettem interjút, hogy egy kicsit átfogóbb képet nyerhessetek róluk és esküvői tevékenységükről.

Mindegyik szolgáltató, akit itt a PARTNER oldalamon ajánlok, a közös esküvői munka folyamán ismertem meg, és személyes tapasztalatom alapján javaslom számotokra! 

 

Esküvői helyszínek

Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Angyalkert Tábor, Cserhátszentiván

 

Dj

DJ Szolgáltatás, Abonyi Attila

 

Fotós

Török Anna photography

 

Zenekar, Zenész

Party Maffia

 

A lista folyamatos bővítés alatt áll. Látogassatok vissza oldalamra az aktualitásokért.