Szertartásvezetőként biztosítom az elegáns, személyes és szívhez szóló egyedi esküvői szertartást, amely valóban rólatok szól

A sokéves esküvőkön szerzett tapasztalatom után fogalmazódott meg bennem, hogy milyen izgalmas feladatot tartalmaz, mennyire egyedivé és meseszéppé lehet varázsolni a házasságkötési szertartást a házasulandó pár és a násznép számára egyaránt.

SZERTARTÁSVEZETŐI SZOLGÁLTATÁSOM

  • Személyes konzultáció
  • Rugalmasság
  • Egyedi szövegezésű és hangvételű esküvői szertartás biztosítás
  • Inspirációnyújtás
  • Művészi rész biztosítás
  • Egyedi házasságkötési emléklap átadás

MIÉRT VÁLASZTANAK AZ ESKÜVŐI SZERTARTÁSHOZ A JEGYESPÁROK? 

Mert,

  • Személyre szabott és egyedi hangvételű szertartás keretein belül adom össze az esküvői párjaimat. (Az anyakönyvvezető hivatalnoki feladatot lát el az esketés során, szigorú törvényi szabályozások mellett, amely nem teszi lehetővé, hogy a szertartás meghatározott szövegén változtasson.)
  • A személyes találkozó, konzultáció folyamán kialakult szimpátia során, elképzeléseitekre és az így kialakított forgatókönyvre tudom építeni az esküvői szertartást. (Számtalan olyan szertartáson vettem részt az elmúlt 10 évben ceremóniamesterként, ahol személytelen és unalmas beszédeket hallgattam végig, melyet az esküvői párjaim nagyon nem szerettek volna, de sajnos nem volt beleszólásuk. Az anyakönyvvezető személye csak az esküvő hetén derül ki a jegyespárok számára, így lutri, hogy ki lesz az a személy, és milyen szertartást celebrál életetek nagy napján.)
  • Tapasztalattal, kellemes orgánummal, érthető hanghordozással, mobilitással és igényes megjelenéssel rendelkezem. (Az anyakönyvvezető hivatalon kívüli celebrálásához, a területen illetékes önkormányzat, magas díjat határoz meg, és a párnak kell biztosítania az anyakönyvvezető oda- és eljuttatását az esküvő helyszínre.)

A szertartásvezetés megtisztelő feladatát elsősorban Érden és 70 km-es vonzáskörzetében vállalom.

Szívesen megismernélek titeket és elképzeléseiteket egy kötetlen beszélgetés alkalmával, mely semmiféle elköteleződéssel nem jár, csak személyesebb.

Amennyiben szívhez szóló házasságkötési szertartást szeretnétek az esküvőtökön, akkor keressetek bizalommal!

„A szív mindig hazatalál, ahogy a lég milliónyi útján a költöző madár.” (Simon István)

Antal Katalin Érd-i szertartásvezető