Már az esküvőkön is tombol a Minions őrület. Valahol a tortán díszeleg, máshol a menyasszonyi autóra kerül, valakiknél kísérőként van jelen, másutt a kreatív vicces fotók kiegészítő eszközeiként, vagy éppen az egész esküvő tematikáját kíséri végig a meghívó, az ültetőkártya, és a köszönet ajándék formájában.

Brill Eskuvo_koszonetajandek

Kinek mi a szép, esztétikus, vagy elfogadott egy esküvőn? Ahogy a közmondás is tartja, “embere válogatja”. Nincs két egyforma ember a világon, ugyanígy nincs két egyforma esküvő sem.

Úgysem lehet, és nem is kell mindenkinek megfelelni!

Ha díszes az esküvői meghívód, az elavult, ha tematikus, az már túl trendi, ha éppen online küldöd, vagy esetleg nincs is, azt is valaki kifogásolni fogja, vagy éppen ötletesnek tartja majd.

HETEDHÉT LAKODALMAT szervezel, vagy csak egy visszafogott ESKÜVŐI VACSORÁT? TEMATIKUS ESKÜVŐT tartasz minden részletre figyelve, vagy a boldogító igent csak a TANÚK JELENLÉTÉBEN mondod ki Honolulun? Akkor is valaki majd a nemtetszését nyilvánítja, mások meg odalesznek a merészségedért és gratulálnak a remek ötletedhez.

Nem lehet és nem is kell megfelelni másoknak. Nem jobb ez a megoldás, vagy az a megoldás az esküvőn, higgyétek el!

Fontos, hogy mindenkinek olyan esküvője legyen, amely őt tükrözi, boldoggá teszi és amilyet igazán szeretne, még akkor is, ha az éppen absztrakt, régimódi, újszerű, vagy különc mások számára. 🙂

Úgyhogy kedves JEGYESPÁROK, menyasszonyok, vőlegények, ha esetleg a kis minions esküvői tematikára, designra esik a választásotok, ne aggódjatok, általában mindenki arcára mosolyt csalnak, és úgy hírlik a nagyvilágban ez most ép trendi! 😉

Brill Eskuvo_eskuvoszervezo eskuvoszervezes_Brill Eskuvo