esküvőszervezés

A vőlegény ruhájának kiválasztásánál is számos apró döntést kell meghozni. Fontos, hogy olyan ruhát válassz, amely TÖKÉLETESEN ÁLL és JÓL ÉRZED MAGAD BENNE, ezért szánj elegendő időt a megfelelő esküvői öltöny,- szmoking,- vagy frakk kiválasztására!

7 TIPP A VŐLEGÉNY TÖKÉLETES RUHÁJÁNAK KIVÁLASZTÁSÁHOZ!

1. Gondold át, milyen esküvői garnitúrát szeretnél!

Mielőtt nyakadba vennéd a várost, gondold át, milyen típusú ruhát szeretnél esküvődre. Keress interneten ötleteket és kérd ki egy esküvőszervező, szakértő tanácsát a jelenlegi férfi divat és a tökéletesen hozzád illő esküvői ruha kiválasztásához.

  • Öltöny, szmoking vagy frakk?
  • Világos, fekete, szürke, barna vagy fényes?
  • Igazodjon-e a menyasszony ruhájának vagy kiegészítőjének színéhez?
  • Csokornyakkendő, zsabó, nyakkendő, nyaksál, amerikai nyakkendő vagy kravátli?
  • Milyen legyen a cipő színe és a fazonja?
  • Varratás vagy a választott ruha hozzád igazítása?

2. Ne halogasd a keresgélést, a ruhapróbát!

Kapkodni nem jó! Legkésőbb három hónappal az esküvő előtt kezd el az utánajárást. Ne várj túl sokáig az esküvői ruhád beszerzésével. A megfelelő kiválasztását, nem szabad az utolsó pillanatra hagyni.

3. Kérj baráti és szakmai segítséget!

Bátran kérd meg az egyik lánybarátod, akinek megbízol az ízlésében, hogy menjen el veled az esküvődre ruhát nézni. A nők szeretik az ilyesmit, tele vannak ötletekkel és őszintén megmondják a véleményüket. Másrészt az üzletben is kérd ki a szakértő segítségét. Így könnyen ki tudod választani, mi illik az alakodhoz és a stílusodhoz, hogy megtaláld a tökéletes fazont.

4. A részletek is fontosak!

Ne feledd, hogy az esküvői öltöny önmagában még nem elég. Ha már megvásároltad az inget, mellényt, nyakkendőt és díszzsebkendőt, még akkor is hiányzik a mandzsettagomb, a cipő, a térdzokni és sok egyéb kiegészítő. Figyelj az összhangra.

5. Fontos az elővigyázatosság!

A NAGY NAPRA vásárolj két inget is magadnak, hiszen a nyári napsütésben és az izgalmak közepette gyorsan verejtékezik az ember. Másrészt összekenheted, leeheted esküvői inged, ezért kellő nyugalommal tölt majd el, hogy bármikor átcserélheted!

6. Vállald önmagad!

Merj az esküvődön is az lenni, aki vagy! Legyél visszafogott, trendi vagy akár extravagáns. Ha tetszik a sétapálca vagy a cilinder, miért ne viselhetnéd esküvődön? Ha az exkluzív megjelenés a nyerő, akkor válaszd a legelegánsabbat! Amennyiben a színes ing a befutó számodra, biztos fessen áll majd rajtad, ne habozz a beszerzésével.

7. Egyet ne feledj, csak a TÖKÉLETES a megfelelő!