Fantasztikus érzés ceremóniamesterként olyan esküvőn lenni, ahol a násznép a vacsora főfogása alatt már táncra perdül.

szertartásvezető_brill eskuvo

A jegyespárok akár szertartásvezető, akár ceremóniamesterként választanak esküvői szolgáltatójuknak, a legfőbb feladatom mindig, hogy az esküvői pár elképzeléseihez igazítsam az esküvőt, hogy valóban róluk szóljon a nagy nap.

Az esküvő előtt megtervezzük a forgatókönyvet, ötletelünk, alakítunk addig, amíg összeáll a gyönyörűséges nap, melyet megálmodtak.

Eljön az esküvő napja és a körülmények, az aktuális időjárás, a násznép, az esküvői helyszín, szabadtéri szertartás és még sorolhatnám azt a számos és fordulatos helyzetet, melyhez azonnal alkalmazkodni kell, minden esküvői szolgáltatónak!

A cél mindig az, hogy a lehető legjobban sikerüljön a jegyespár esküvője! Ehhez szükséges az esküvői szolgáltatók profizmusa, a folytonos egymásra odafigyelés, és az összhang!

szertartásvezető-antal katalin-brill esküvő

Mindehhez még kell egy tüneményes esküvői pár, mint Judit és Ati, és természetesen egy olyan csúcs szuper, jó kedélyű násznép,  ahol a barátok, azaz a négy bolondmenyasszony és az Ausztriából eltévedt turisták grátiszként emelik az est fényét, és segítik Atit a menyasszonyrablást követően visszakapni élete szerelmét, Juditot!

Judit és Ati esküvőjén szerencsém volt olyan szolgáltatókkal együtt dolgozni, akikkel profin együtt lehetett működni. A szintetizátornál Németh Sándor (Nani) egészen a lakodalom kezdetétől végéig megállás nélkül zenélt, a Patak Étterem és csapata alkalmazkodtak az események forgandó láncolatához, és Konrád Attila a házaspár fantasztikus esküvői fotósa minden pillanatban jelen volt rendíthetetlenül!

Érezhető volt az egész esküvőn, hogy a meghívott vendégek szívből szeretik a házaspárt, és örömmel vesznek részt, mulatnak életük egyik legfontosabb napján!

Köszönöm ezt a szép esküvőt!

szertartásvezető-ceremóniamester_profi esküvő_brill esküvő

Főbb esküvői szolgáltatók:

Fotó: Konrád Attila
Zenész: Németh Sándor (Nani)
Catering: Patak Vendéglő Kismaros
Esküvői helyszín: Kismaros Sportcsarnok
Ceremóniamester: Antal Katalin