DAALARNA 2016 évi ESKÜVŐI- és ESTÉLYI RUHAKOLLEKCIÓ

A Daalarna tavaszi fashion show elegáns ruhakölteményeinek élményével gazdagodva tért haza a Menyasszonyi Csevegő vezetője Isik Zsuzsa, és a Brill Esküvő tulajdonosa Antal Katalin.

Daalarna_eskuvoi_ruha_ceremoniamester

Benes Anita esküvői- és alkalmi ruha divatbemutatójára pillanatok alatt elkeltek a jegyek, a 2015 év óriási show sikerét követően. Így az idei évben megduplázták a divatbemutatót a Millenárison.

Izgatott résztvevők, menyasszonyok, és a szakma sokasága szemlélődött az elegánsan kialakított Flower tavaszi elnevezésű divat show dekorációi között, ahol többek között virágba borult a kifutó is.

A divatbemutató pillanatok alatt kezdetét vette egy rövid felkonferálást követően.  Merészen kivágott színes uszályos estélyi ruhákat láthattunk először, majd a „világos-virágos” tavaszi kollekció következett.

Bevallom elképesztően vártam a 2016 évi esküvői ruhakollekciót, melyet Benes Anita a show végére hagyott. A divatbemutató előtt úgy terveztem, hogy egy pár képet készítek a visszapillantó élménybeszámolóhoz a menyasszonyoknak, és mindazoknak, akik szeretik a fashion világát. Ehhez képest, azon kaptam magam, hogy folyamatosan fényképezek, és nem tudom eldönteni, hogy melyik ruhát kapjam lencsevégre.

Daalarna_eskuvoiruha_ceremoniamester

Az esküvői ruhák káprázatosak voltak, és igencsak érződött az “Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra” Daalarna jelmondat. Elegáns, anyag-kombináció-fazon tekintetében is változatos szexi ruhaköltemények, ahol merész dekoltázs, sejtelmes csipke használat, és gyönyörű ívű hátkivágást láthattunk. Úgy gondolom az igencsak nőies esküvői ruhakollekcióban mindenki megtalálhatja a saját kedvencét, melyben igazi királylány lehet esküvője felejthetetlen napján.

Brill Esküvő-Antal Katalin esküvőszervező_ceremóniamester

A divatbemutató záró akkordjaként a Flower elnevezéshez hűen, a Daalarna modellek a kifutóról tavaszi csokrokat dobáltak szét a résztvevők között.

A Daalarna fashion show frappánsan és stílusosan volt összeállítva. Számos kiállító gondoskodott rólunk finomabbnál-finomabb nyalánkságokkal, de talán a legnagyobb népszerűségnek a gyönyörű virágfal bizonyult, ahol sorban állást követően tudtunk mi is lefényképezkedni.  : -)

Köszönöm Isik Zsuzsa a tiszteletjegyet, már most nagyon várom, várja a Brill Esküvő a következő évi Daalarna ruhabemutatót!

 

Forrás: Antal Katalin esküvőszervező, ceremóniamester

www.brilleskuvo.hu