Milyen volt Dóri és Attila hajmási lakodalma a Zselicvölgyi Szabadidőfarmon? Hangulatos, vidám, kreatív és csodálatos.

Brill Esküvő_ceremóniamester         Brill Esküvő_esküvő koordinálás

 Ahogy elkezdődött Igalon az egyházi szertartás, az időjárás úgy gondolta, hogy örömkönnyeket hullajt. Úgyhogy a polgári szertartást, a fotózást és még sok minden mást gyorsan és kreatívan át kellett szervezni az esküvőn, amely egy igazán jó csapattal rugalmasan zajlott. A szerelem fűtötte pillanatok, a jó hangulat, és a tökéletesen boldog esküvő, nem az időjárás függvénye, úgyhogy az ifjú pár és a fantasztikus násznép kedvét sem szegték az esőcseppek!

Zselicvölgyi Szabaidőfarm csodálatos környezetében tartottuk Dóri ♥ Attila esküvőjét, ahol Barni komolyzenei előadásának örömkönnyei közepette mondták ki a boldogító igent a friss házasok.

Pazar környezet, finom ételek, csillagvarázs esküvői vendégkönyv, belga csokiszökőkút, (amely megjegyzem óriási sikert aratott a kicsiknél és a nagyoknál egyaránt), ki mit tud képes kvíz játék, meglepetés slideshow, menyecsketánc, pénzseprés, több emeletes szikrázó menyasszonyi torta, kívánság világító ledes lufik és táncos lábak ritmusos pörgése, a hajnalig tartó eszem-iszom-dínom-dánom lakodalmi forgatagban.

A színvonalas és fergeteges esküvő megvalósításáért, külön köszönet a kiváló esküvői szolgáltatóknak!

Brill Esküvő_esküvőszervezés

Esküvői helyszín, dekoráció: Zselicvölgyi Szabadidőfarm, Lóki-Velecz Éva

Fotó: Kacsándi Norbert
Zenekar: Feeling Zenekar

Tengernyi boldogságot és szeretetben gazdag boldog életet drága Dóri és Attila! ♥ ♥ ♥

Köszönöm, hogy a részese lehettem életetek egyik legfontosabb eseményének és pillanatainak!

Szeretettel: ♥
Brill Esküvő, Antal Katalin esküvőszervező