Betty és Krisztián jókedvű és oldott hangulatú esküvőjén, a szertartást követően még sugárutat is elneveztek az ifjú házasokról a Boldogság-szigetén! Ugye milyen ötletes és inspiratív nászajándék?

szertartásvezető_nászajándék ötlet_utca tábla_Brill Esküvő

Akár szertartásvezető, ceremóniamester vagy esküvőszervező vagyok egy esküvőn, mindig azt ajánlom a menyasszony és vőlegény számára, hogy rendkívül fontos, hogy őket tükrözze a nagy nap. Érdemes amennyire csak lehet oldottan és fesztelenül készülni, majd átélni az esküvőt. Minden amúgy sem lehet tökéletes, mert lehet esik pár csepp eső, meglehet a menyasszonyi csokorban egy szál virág kicsit ferdébben áll, de nem szabad, hogy ezek az apróságok kedveteket szegjék.

Sokszor nagy gondban vannak az esküvőre meghívott vendégeitek, barátaitok, hogy az anyagi támogatáson felül, milyen személyes aprósággal kedveskedhetnének számotokra, hiszen az az igazán örök emlék és életre szóló ajándék. Ilyen meglepetés sorozatban volt az én esküvői páromnak is része a leleményes esküvői vendégeik által. Valaki utcatáblával, más pedig egyedi szövegezésű és jó tanácsokkal ellátott fa konyhai eszközökkel kedveskedett.

Köszönöm, hogy részese lehettem esküvőtöknek, ahol nagyon szépséges és vidám élményekkel gazdagodtam.