Mit tegyél? Hogyan legyél bombázó az esküvődön? Hogy legyen kimondhatatlanul fess a vőlegényed?

Élj egészségesen! Sport, kikapcsolódás, egészséges táplálkozás, család, barátok, tengernyi szeretet és mosoly!

Milyen szép mondat, és milyen egyszerű kimondani, sőt még leírni is. Ámde megvalósítani?

Számos tévhit kering az interneten, szuper tanácsokkal és koplalással, mellyel 1 hónap alatt el lehet érni eredményeket hirtelen. Persze sokat lehet fogyni, ha végig vizet iszol, és számos őrültséget művelsz a szervezeteddel, ámde, ezt felejtsd el!

Hogyan hozd formába magad az esküvő előtt?

1. Sportolj rendszeresen

Hetente kétszer menj el egy fitness terembe, klubba, vagy ki a szabadba és végezz olyan edzést, amelyet talán szívesen csinálnál rendszeresen.

Tipp: Járjatok közösen futni a pároddal! ♥

esküvői előkészület

A sportolástól egészen más, jobb lesz a közérzeted, könnyebben kezeled majd a stresszes helyzeteket, nyugodtabb és fittebb leszel. A fizikumod is jobb lesz és a szervrendszered egészségesebb. Mindemellett laposabb lesz a hasad, a bőröd feszesebb és az izmaid is lassan kirajzolódnak!

2. Táplálkozz tudatosan és egészségesen

Ne egyél túl sok gyors- és tartósítószeres ételt, étkezz napi ötször, mértékletesen. Kerüld a cukrot és a szénhidrátot! Igyál sok vizet! Egyél sok nyers zöldséget! Próbáld ki a 90 napos diétát (1 nap protein, 2. nap keményítő, 3. nap szénhidrát, 4. nap gyümölcs és ezt újra előröl).

3. Aktívan kapcsolódj ki és pihenj sokat

Úgy hangzik, mintha ezt könnyű lenne megvalósítani. Sokaknak mégis nehéz ezt megtenni, mert fejben nem tudnak kikapcsolni, félretenni a munkahelyi vagy egyéb teendőket, gondokat. Szakíts időt a pihenésre! Adj időt a szervezetednek, hogy regenerálódjon. Szervezz kényeztető (masszázs, gyógyfürdő, kéz- és lábápolás)- és közösségi programokat.

4. Figyelj oda jobban a másikra

Az esküvői előkészületek, teendők, döntések, sokaknál számos vitát eredményezhetnek, ezért próbálj még jobban odafigyelni a másikra és a közösen eltöltött idő minőségére is, hiszen életed egyik legszebb eseményére készülsz, ezért öltöztesd díszbe testedet és szívedet!

Ép testben, ép lélek, úgyhogy ragadd meg a napot!