Egy örök életre hűséget fogadni és mindezt megpecsételni a Balaton partján, idilli esküvői helyszínen, káprázatos élmény.

MÓNIKA ÉS ALEX ESKÜVŐJE MINDEN SZEMPONTBÓL TÖKÉLETES VOLT!

tökéletes esküvői helyszín_ceremóniamester_brill esküvő

Csodás környezet, Balaton-i tó part, napsütés, szuper helyszín, kiváló ételek- és italok, profi kiszolgálás, közvetlen s vidám násznép, egy igazán laza és gyönyörű esküvői pár.

Miként lehet egy helyszínen megvalósítani a szertartásokat az esküvőn?

Javaslom számotokra, ahogyan a Tópart Hotelben is volt Balatonvilágoson a vízparti esküvőnkön, hogy először az egyházi szertartást, majd azt követően a polgári szertartást ütemezzétek. Az esküvői szertartások ideje, így összesen egy óra, amely lehet, hogy egy kicsit első hangzásra soknak tűnik, de valójában pillanatok alatt eltelik, ha egy kis összekötő részt ékeltek az események közé.

Mónika és Alex esküvőjén az esküvői szertartáson Nyisztor Alinka csodaszép művészi ének előadása közben, szem nem maradt szárazon az átvezető részek, a szülőköszöntés és a polgári szertartást végezetével sem. Meghitt pillanatok voltak mindezek az esküvőn.

Az ifjú pár a tiffany kék dekorációs színt, és a májusi bazsarózsát választotta esküvőjére vintage designként. Finom és igencsak decens kompozícióban.

Esküvői főasztal_tiffany kék_brill_esküvő

Dekorációs kuriózumként ötletesen a menyasszony egy vintage boldogság kaput álmodott meg, mely fotótémára is igazán impozáns volt.

dekorációs inspiráció_esküvőre_esküvőszervezés_brill_eskuvo

A vendéglátás és az esküvői szolgáltatás kiemelkedő volt a Tópart Hotel egyik tulajdonosának Pintér Annának köszönhetően.

Mindenkinek ilyen mesés esküvőt kívánok, mint ahol én jártam ceremóniamesterként!

„A szív mindig hazatalál,
ahogy a lég milliónyi
útján a költöző madár.”

Esküvői helyszín:

Esküvő a Balatonon – Tópart Hotel és Étterem, Balatonvilágos

Fotós: Szeidl Marian photography

Dekoráció: Rövid Zsuzsi

Ceremóniamester: Antal Katalin,

Brill Esküvő