A menyasszonyi ruhaköltemények mind design, stílus, trend, textúra, színvilág tekintetében más és mások.

A számtalan divattervező és ruhaszalon csak úgy ontja évről évre az szebbnél szebb menyasszonyi ruhákat, menyasszonyi ruha típusokat. Ki-ki a maga ízlése, elképzelése, álma szerint válogathat az esküvő ruhaszalonokban.

Neked mi áll a legjobban a MENYASSZONYI RUHÁK közül?

  • A vonalas, görög szabású, sellő, spanyolos fazonú
  • csípőtől bővülő vagy az egyenes szabású
  • pántos vagy pántnélküli, nyakat körülölelő, csapott vállú, szélcsipkés
  • a dekoltázsa enyhén vagy nagyon kivágott
  • zárt vagy V alakban nyitott hátú
  • fehér, ekrü vagy halvány színárnyalatú
  • derék vagy csípőnél masnis
  • hosszú, rövid, uszályos

Minden egyes menyasszonynak mások az elképzelései a tökéletes menyasszonyi ruháról, a kiegészítő díszeiről, a színéről és az anyagáról is.

Másrészt mindenkinek más textúra tetszik és áll jobban, legyen az csipke, selyem, muszlin, taft, szatén, organza vagy düsessz.

A széles menyasszonyi ruha választékban minden boldog ara kedvére válogathat a szolid, decens, merész, feltűnő, extravagáns ruhaarzenál között.

Sokszor már a tervezők sem tudnak az eddig megalkotott és végtelen számú variációtól eltérőt alkotni.

esküvőszervező

No de akkor mégis mi a 2016-os esküvői menyasszonyi ruhatrend, divat?

TAVALY a környezettudatos szemléletmódot helyezték prioritásba, IDÉN az anyagválaszték és kiegészítő lehetőségeket növelték és JÖVŐRE a világító esküvői ruha az extravagáns és trendi.

Miről vagy hogyan juthatott eszükbe a divattervezőknek a VILÁGÍTÓ MENYASSZONYI RUHA, ez a szokatlan megoldás?

Nekem az Éhezők viadala című film villant be elsőként, amikor Katniss a Kapitólium színpadán megpördül álomszép ruhájában a show műsor kellős közepén és átváltozik a ruhájának a színe és fazonja. Valljuk be káprázatos látvány!

Mindenesetre káprázatos élmény a divatbemutatón a változatos és színpompás világító esküvői ruhakölteményeket megcsodálni.

A divatbemutató színpadán, a fashion bemutatókon kívül vannak olyan ifjú arák, akik hasonló ruhákat készíttetnek maguknak, a meglévő trendet követve.

És te, milyen menyasszonyi ruhát választasz magadnak? Követed az esküvői ruhatrendeket, divatot vagy inkább a hagyományos megoldást választod? 🙂

Amennyiben szükséged van tanácsra, ötletre, praktikára, egy elfogulatlan véleményre, akkor bátran keress fel esküvőszervezőt és egyeztess vele a benned lévő kérdőjelekről!