Romantikus ELJEGYZÉSEK avagy hogyan történik egy meglepetés LÁNYKÉRÉS?

eljegyzes_lanykeres_brill_eskuvo (2)

Mikor érdemes megkérni a férfiaknak a barátnőjük kezét? Van e ideális eljegyzési helyszín vagy időpont? Mikor van az ideje annak, hogy magasabb szintre helyezzük a kapcsolatunkat?

Ahogy a közmondás is tartja „kinek a pap, kinek a papné”, hiszen nincs két egyforma ember és nincs két egyforma kapcsolat sem.

Mindig meg szoktam kérdezni az esküvői párjaimat, hogy hol ismerkedtek meg, mennyi ideje vannak együtt, és hogyan történt a lánykérés?

Vegyük sorra a lehetőségeket, hogyan és milyen keretek között történik általában egy romantikus lánykérés. Mikor számíthat egy nő az eljegyzésre? Gyakorlatilag BÁRMIKOR.

  1. Ünnepi alkalomkor, mint például a karácsony, születésnap, évforduló, Valentin nap, családi esemény.
  2. Nyaralás és romantikus utazásnál, amikor kizökken a pár a megszokott hétköznapokból és szerelmes pillanatokat él át.
  3. Étteremben, ahol a süteményben, pezsgős pohárban, vagy akár tálcán az utolsó fogásként tálalják fel a világító ékszerdobozban a jegygyűrűt.
  4. Otthon, amikor a ház bejáratától minden telis-tele szirommal és teamécsesekkel kirakott iránymutatóval navigálva vezeti a szerelmes férfi élete párját, hogy a fényút végén térdepelve megkérje párja kezét.
  5. Egyedülálló szituációban, mint például:

-mozi vetítésnél, ahol a mozi gépésze a barátja által odaadott kisfilmet játssza le a gyanútlan nézőknek, ahol a barátnője is ott ül.

-egy kávézóban, ahol a barátnő várja kedvesét, aki az ablaküvegnél csak a feliratokat tartja maga előtt, melyre ötletesen feliratozza a lánykérést.

-nyilvános helyen, rengeteg ember előtt, mint például, stadion, színház, koncert, fesztivál, óriáskerék, repülő, műjégpálya, élő műsor előtt, után vagy akár közben.

-kincskeresés közepette, ahol egy térkép alapján pontról-pontra a következő állomásig eljutva kapod meg a további információkat, míg el nem érsz a célba a kincses dobozkáig, melyben a jegygyűrű vár rád.

-egy helikopterről húzva a feliratot, hogy HOZZÁM JÖSSZ FELESÉGÜL? ♥

Igazából mindegy, hogy hol történik a lánykérés, az eljegyzés. A lényeg kedves férfiak, hogy azt vegyétek figyelembe kinek kéritek meg a kezét és ismerjétek annyira életetek szerelmét, hogy pontosan tudjátok milyen típusú lánykérésnek örülne igazán!

Ha, barátnőtök félénkebb és nem szereti a rivaldafényt, akkor érdemes olyan helyen feltenni a kérdést, ahol csak ketten vagytok.

Ha, mindig is különleges lánykérésre várt, akkor találjatok ki frappáns ötletet, legyetek bátran kreatívak.

Ha, szeretné a pillanatot megosztani azokkal, akiket leginkább szeret, akkor úgy szervezzétek, hogy szeretteitek is ott legyenek.

Minden esetre csodálatos dolog, hogy egy férfi kitalálhatja, megtervezheti, hogy hogyan és miként kérje meg romantikusan élete párjának a kezét, miként szerezzen számára felejthetetlen pillanatot, és egy életre szóló élményt! ♥