Szeretnéd, ha a te házi tortád lenne 2015 legTUTIBB nyári tortája és győztesként elkészíthetnéd Mérai Katával? 

esküvőszervezés_Brill Esküvő

KEVERJ, KAVARJ, SÜSS, DÍSZÍTS, NYERJ!

RAGADD MEG A FAKANALAD! Süss, fotózz és küldd el a legszebben kavart TORTÁD, amit valaha sütöttél, és te lehetsz a SZTÁRVENDÉG Mérai Katánál!

Neked is van vállalható tortád? Büszke vagy remekművedre, melyet szülinapra, névnapra, esküvőre vagy csak úgy sütöttél? Egészséges, szép, akár ronda, de finom? Gluténmentes, paleós, laktózmentes vagy épp mindenmentes?

Akkor ne habozz, töltsd fel az alkotásodról a képet és nyerj vele!

Töltsd fel és küldd el a legTUTIBB tortaalkotásod a legtutibbtorta@gmail.com e-mail címre és indulj a sztárszereplésért!

Mi lesz a győztes jutalma? Milyen egyedülálló kiváltságban részesülhet?

Mérai Kata színésznő, KataFakanala közösségi oldala Magyarország egyik legnépszerűbb és legjobb gasztro oldala. Amennyiben te leszel az a mérhetetlenül szerencsés, aki megnyeri a fődíjat, abban a kiváltságban részesülhetsz, hogy

sztárvendégként együtt sütheted meg tortaalkotásod Mérai Katával!

Mindemellett riportot is készítünk veled és közzétesszük tuti torta receptedet a világhálón!

A játék kezdete: 2015. 07. 15. szerda

A játék befejeződése: 2015. 07. 29.  24.00 óra

Eredményhirdetés és közzététel: 2015. 07. 31. péntek

Hogyan kell elküldened a tuti tortaalkotásod? Mi a pontos menete mindennek?

 1. Fényképezd le, az egyik általad készített tortát.
 2. Töltsd fel a képet és küldd el, a legtutibbtorta@gmail.com e-mail címre a saját recepteddel együtt.

Fontos, hogy pontosan és minden információt elküldj számunkra, mert csak így tudsz részt venni a nyereményjátékban!

Süsd meg, fotózd le és saját recepteddel együtt küldd el a legtutibbtorta@gmail.com email címre. Nem baj ha blogger vagy, vagy évekkel ezelőtt sütötted a tortádat, lényeg, hogy a tiéd legyen.

 • A kép elnevezésed és az e-mailen küldött tárgyszó megnevezésed, fontos hogy ugyanaz legyen a beazonosíthatóság végett. (Pl. fénykép neve: Némethi Piroska (saját név) Puncsköltemény (a torta fantázia neve), a tárgy megnevezése: Némethi Piroska (saját név) Puncsköltemény (a torta fantázia neve).

Miután elküldted számunkra e-mailen a tuti tortád képpel és recept leírással együtt, ne legyél rest és nyomj egy like-ot a, Brill Esküvő facebook és a KataFakanala facebook oldalán, mely által része lehetsz a kiváltságos nyereményjátéknak.

A játék határidejének lezárása után a HÁROMTAGÚ ZSŰRI, mely jelenleg még „SURPRISE” dönti el a külcsín és a belbecs alapján, hogy melyik lesz 2015 legTUTIBB nyári tortája!

A zsűri döntéséről a győztest, a játék lezárását követően 24 órán belül értesítjük és felvesszük a szerencséssel a kapcsolatot.

Amennyiben a győztes 8 naptári napon belül nem reagál vissza a megkeresésre, vagy bármilyen játékszabályzatban előírt szabálynak nem felel meg, abban az esetben a második helyezettet részesítjük előnyben.

Melyek a nevezés feltételei?

 1. Legyél 12 életévet betöltött személy.
 2. A nyereményjátékon csak és kizárólag saját készítésű tortával lehet jelentkezni. (Az nem baj, ha a recept nem a te saját ötleted, hanem már meglévő receptből alkotod tortádat.)
 3. Kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas tortát lehet közzétenni és szerepeltetni a játékban.
 4. A képet olyan minőségben kell elküldeni, feltölteni, mely jól látható és megfelelő minőségű.
 5. Az általad beküldött fotó nem származhat internetről vagy mástól, és semmiképpen a készítő engedélye nélkül.

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a beküldött fotó jogokat, közszemérmet, köznyugalmat sért, vagy a nyereményjáték szabályzatától és menetétől eltér, a fényképet töröljük, és a beküldőt azonnal kizárjuk a játékból.

ÖSSZEFOGLALÓ JÁTÉKSZABÁLYZAT

Kié lesz 2015 legTUTIBB nyári házi tortája? Mi már izgatottan várjuk! És ti?

Részletes játékleírás:

 1. A résztvevő Játékosok közül a legTUTIBB szerencsés tortaalkotó nyerheti el a fődíjat, emberi fogyasztásra alkalmas mesés tortájával.
 2. Fontos a külcsín, de a belbecs is kiemelten értékes! Látványos a díszítés? Milyen a tortaforma? kreatív ötleteid vannak, de emellett nagyon fontos milyen alapanyagból készül nyári tortád és kik fogyaszthatják remekműved! A népszerűség nem fáj nekünk, de ugye nektek sem? 🙂
 3. Kedves bloggerek, tűntessétek fel ti is oldalatokon a meghirdetett játékot, megosztásotokkal. Süssetek, buzdítsatok minden ügyes kezű és kreatív sütni vágyót!
 4. A KataFakanala Facebook oldalán a „legTUTIBB NYÁRI TORTA „ mappába minden nap a nyereményjátékra beérkezett összes képet 20.00 óráig feltöltjük!
 5. Mindent összevetve, kenve-habozva, sürögve-forogva a zsűri által közhírré tétetik 2015 legTUTIBB nyári torta alkotása a játék lezárása után két naptári nappal.
 6. A nyereményjáték eredményhirdetését közzé tesszük, Kata-Pultáljuk az éterbe, a világhálóra, a KataFakanala és a Brill Esküvő oldalára egyaránt!

Nyertesek:

A nyertest e-mailben/Facebook privát üzenetben értesítjük, amelyben a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást nyújtunk. A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, email-cím elírás stb.) a KataFakanala semmiféle felelősséget nem vállal. Továbbá, automatikusan a második helyezett nyeri el a fődíjat.

A szerencsés nyertesről összefoglaló cikket jelentetünk meg a Brill Esküvő és a KataFakanala Facebook oldalán!

Személyes adatok kezelése:

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a KataFakanala és a Brill Esküvő a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból. valamint marketingtevékenységre, a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a KataFakanala és a Brill Esküvő ezen információkat nem adja tovább. KataFakanala és a Brill Esküvő kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

További fontos információk és szabályok

 1. A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának.
 2. A nyereményjátékban és a forgatáson szereplő képek, hanganyagok, felvételek szabadon felhasználhatóak a nyereményjáték hirdetője számára, mely kizárólagos tulajdont képez. Továbbá a nyereményjáték szervezője fenntartja annak jogát, hogy a vele partnerkapcsolatban vagy reklámtevékenységben álló harmadik fél számára ezen képeket, hanganyagokat és felvételeket átadja.
 3. A szerencsés nyertes vagy nyertesek útiköltségét a játék szervezője és lebonyolítója nem vállalja. Amennyiben a fődíjat elnyerő tortaalkotó nem vállalja önköltségesen az utazást, abban az esetben a második helyezett veheti át az első helyezett jutalmát.
 4. A  KataFakanala és a Brill Esküvő, a nyereményjáték főszervezője fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. 

ÁLTALÁNOS JÁTÉKSZABÁLYZAT – mely továbbiakban minden ITT INDÍTOTT JÁTÉKRA ÉRVÉNYES!

Általános Játékszabályzat:

A továbbiakban, BÁRMELY CÉG által szervezett (továbbiakban: Szervező)és a

KataFakanala facebook oldal képviseletében Mérai Katalin és a Brill Esküvő weboldal és facebook oldal képviseletében Antal Katalin által lebonyolított (továbbiakban:Lebonyolító)

nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon természetes személyek (továbbiakban :Játékos) vehetnek részt,

akik, nem esnek a játékszabályzat kizárás címszó alatt feltüntetettek körébe.

Játékos az, aki:

a Játék időtartama alatt eleget tesz a Játék kiírásában foglalt feltételeknek és neve (vezetéknév és keresztnév) megadásával regisztrálják magukat a játékban.

1. A játékban való részvétel önkéntes és ingyenes. A részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A játékból ki vannak zárva a

*Lebonyolító, Ptk. 685. § b) pontja szerinti közeli hozzátartozói,

*magyarországi postai címmel nem rendelkező Játékos,

*akik nem teljesítik a továbbiakban felsorolt részvételi feltételeket,

*akik nem SAJÁT RECEPTTEL és a hozzá tartozó képpel neveznek a receptbeküldő pályázatra,

*akik emberi fogyasztásra nem alkalmas pályaművet küldenek.

3. A nyeremény átvétele:

A nyeremény postai úton kerülnek kézbesítésre, kivéve, ha a Játék kiírásában más szerepel.

A nyeremény postázásának menetét, minden esetben KÜLÖN FELTÜNTETJÜK.

A nyerteseknek a Facebook üzenő falon történt értesítés megjelenése után számított 8 naptári napon belül van lehetőségük, hogy e-mailben a nyereményt elfogadják, valamint, hogy megadják telefonos elérhetőségüket és azt a postai címet, ahová a nyeremény kézbesítését kérik.

Amennyiben a nyertes e határidőt elmulasztja, a nyereményre a Játék kiírásától függően meghatározott más nyertes válik jogosulttá.

A tartaléknyertes értesítése a fentiekben meghatározott módon történik.

Szervező/lebonyolítója nyeremények átvételének lehetőségét csak ezen határidőn belül tudja biztosítani, melynek eredménytelen leteltét követően a nyertes/tartaléknyertes a nyereményre többé nem tarthat igényt. A játékos részéről fellépő késedelem a szervező/lebonyolító terhére nem értékelhető.

A korlátozottan cselekvőképes játékosok a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére és igénybevételére csak a törvényes képviselőjükkel együtt jogosultak.

A játékban cselekvőképtelen személyek törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt. A Szervező a nyeremények kézbesítéséig, illetve átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelenszabályzatban írt alaki és személyi feltételeknek.

4. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak. A nyereményeket terhelő adófizetési kötelezettséget a szervező viseli, azonban az egyéb felmerülő költségek a nyertest terhelik (pl. internetes adatforgalmi díjak, a nyereményátvételével járó költségek, kivéve a postázási költséget).

5. A játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért, a regisztráció során adatvesztésből származó kárért, illetve a nyeremények kézbesítése során keletkezett károkért a szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

6. Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot, garanciát nem vállal, és bármilyen, a nyereményekkel kapcsolatos reklamációt csak azok sorsolását követő 90 napon belül tud fogadni.

7. A szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely szervező vagy lebonyolító által szervezett promócióban bizonyítottan csalást/hamisítást/visszaélést követ el.

8. A játékosok a részvételükkel hozzájárulnak, hogy amennyiben nyernek, a nevüket és a beküldött pályázatukat a szervező közzétegye a játék, illetve a szervező internetes oldalain.

9. A játékosok a Pályázatuk megküldésével önkéntes és kifejezett hozzájárulásukat adják, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, illetve a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseinek megtartása mellett adataikat (név és e-mail cím, lakcím) a Lebonyolító(KataFakanala– természetes személyként Mérai Katalin) marketingtevékenysége, valamint a nyereményről való tájékoztatás, értesítés céljából kezelje. Az adatok feldolgozását a Lebonyolító (KataFakanala – természetes személyként Mérai Katalin) szigorúan bizalmasan végzi. A Játékos a info@brilleskuvo.hu e-mail címen, bármikor kérheti adatai helyesbítését, kiegészítését, és indokolás nélkül megtilthatja adatai további kezelését.

10. Ezt az akciót a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azt nem a Facebook rendelte meg és nem a Facebook kezeli. Az Ön által megadott információkat a szervező részére adta meg és nem a Facebook részére. Az Ön által megadott adatokat a szervező kizárólag a 10. pont szerinti módon és célból használhatja fel.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket, vagy magát a Nyereményjátékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Nyereményjáték feltételei a pályázók számára kedvezőbbek legyenek.

Módosítás: 2015. 07. 15.
Továbbiakban a játékokkal kapcsolatos észrevételeket és esetleges óvást, kizárólag annak MAPPÁBA KERÜLÉSÉTŐL SZÁMÍTOTT 24 órán belül – kommentben és közvetlen üzenetben lehet megtenni. Az óvást felülbírálni csak a Brill Esküvő és a KataFakanalának (KataFakanala- természetes személyként Mérai Katalin) és a Brill Esküvőnek (Brill Esküvő- természetes személyként Antal Katalin) van joga, más esetben azt a szponzorral való szerződés szabályozza. Személyeskedő, sértő megjegyzések kommentálása letiltáshoz, az oldalról való kizáráshoz vezethet.

Ha szeretnél a KataFakanala oldalára recepteddel együtt felkerülni, hogy együtt süthesd meg sztárvendégként Mérai Katával 2015 legTUTIBB nyári házi tortáját, akkor ne várakozz és csatlakozz te is!

A játékszabályzat tiszteletteljes megértést és a játékban való részvételt szeretettel várjuk!