Kulissza titok, avagy a kényelmes cipő praktikája egy briliáns esküvőhöz!

Hol is kezdjük? Kezdjük talán a legelején.  Gyönyörű menyasszonyi ruha a tökéletes esküvőBrill esküvő_esküvő koordinátorhöz, de milyen cipő illik hozzá? Általában tűsarkú gyöngyös, strasszos vagy szatén cipellő. Miért is? Mert kecses és nőies mozgást kölcsönöz minden egyes menyasszony számára.

Milyen cipőt visel a násznép, az esküvői vendégsereg? Természetesen az esküvői öltözéknek és a választott ruhának megfelelőt. Feltenném a kérdést. Ki ne szeretne káprázatos és elbűvölő lenni, a saját, a barátja, a rokona, avagy a kollégája esküvőjén? A válasz igazán egyszerű, hiszen MINDENKI!

És íme, a tapasztalat! Gyönyörű vendégek, koszorúslányok, és még káprázatosabb menyasszony lélegzetelálló esküvői ruhában, habár a kreatív esküvői fotózást követően már, alig tud lépegetni, mert feltörte a cipő imitt-amott a lábát!

Meddig lehet bírni egy ilyen gyönyörűséges cipőben? Körülbelül pár órán át.

Íme, a korszakalkotó javaslat meseszép menyasszonyoknak, koszorúslányoknak és az esküvői vendégseregnek egyaránt.

  1. Amíg a hivatalos része tart az esküvői ceremóniának, szertartásnak, addig a káprázatos ruhádhoz vedd fel a szexi és bombázó magas sarkú cipődet.
  2. Miután véget ért a hivatalos szertartás és a kreatív fotózás, utána vedd át a mesebeli lábbelidet egy kényelmes cipőre, vagy csinos papucsra.
  3. Amennyiben szeretnéd végigtáncolni kedves menyasszony az esküvődet, gondosodj egy pihe-puha lapos cipellőről önmagad számára is!

Miért is fontos mindez?

Mert menyasszonyként, feleségként, avagy akár más esküvőjén vendégként szeretnéd jól érezni magad, ahhoz igazán fontos, hogy kényelmes lábbelid legyen, vagy hogy egyáltalán járni és táncolni tudj, a NAGY NAP kezdetétől a befejezésig.

Hogyan is valósítható meg mindez?Esküvő cipő_Brill esküvő

A gyönyörű magas sarkú cipő mellé, akár menyasszony, vagy meghívott esküvői vendégként vagy jelen, gondoskodj egy laposabb, vagy lapos sarkú kényelmes cipőről, esetleg papucsról!

Mi lesz mindezek után a végeredmény?

Mosolygós arcok, táncos lábak, és hajnalig tartó garantált móka és kacagás!

Esküvői tipp, ötlet, praktika:

Gondoltad volna, hogy milyen egyszerűen kivitelezhető kedves gesztus, ha az esküvődön a násznép, a vendégsereg számára gondoskodsz pár kényelmes papucsról vagy lábbeliről?